Προσοχή! Τα cookies χρησιμοποιούνται σε αυτόν τον ιστότοπο για να παρέχουν την καλύτερη εμπειρία χρήστη. Αν συνεχίσετε, υποθέτουμε ότι συμφωνείτε να λαμβάνετε cookies από αυτόν τον ιστότοπο. OK
"G.K. Service - Accessories" ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ ΒΙΟΤΕΧΝΙΩΝ ΕΤ. ΕΝΔΥΜΑΤΩΝ *ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ - ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ - ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ *ΚΟΠΤΗΡΙΟ - ΣΙΔΕΡΩΤΗΡΙΟ - ΣΧΕΔΙΑΣΤΗΡΙΟ - ΕΤΙΚΕΤΟΠΟΙΙΑ *SERVICE/EΜΠΟΡΙΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ - ΥΛΙΚΑ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙΟΥ

Η εταιρεία μας

Η εταιρεία “G.K. Service – Accessories” ιδρύθηκε το 1988 στη Θεσσαλονίκη και από τότε μέχρι και σήμερα στεγάζεται στην περιοχή της Ευκαρπίας.
Τομέας απασχόλησης μας είναι η βιοτεχνία έτοιμου ενδύματος στην Ελλάδα και στο Eξωτερικό. Συγκεκριμένα προσφέρουμε μια τεράστια γκάμα προϊόντων – ανταλλακτικά, αναλώσιμα, μηχανήματα – σε ανταγωνιστικές τιμές.

Στην ιστοσελίδα μας μπορείτε να βρείτε μερικά από τα χιλιάδες είδη που υπάρχουν στην γκάμα μας τα οποία μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες σας και να προωθήσουν τις πωλήσεις σας, χωρισμένα σε τρείς κατηγορίες:

  • ΚΟΠΤΗΡΙΟ
  • ΣΙΔΕΡΩΤΗΡΙΟ
  • ΕΤΙΚΕΤΟΠΟΙΙΑ
  • ΥΛΙΚΑ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ

Η εκπαιδευτική μας κατάρτιση και η πολυετής εμπειρία μας στον κλάδο της παραγωγής ρούχων, μας δίνει την δυνατότητα να αναλάβουμε ακόμη, την τεχνική υποστήριξη της βιοτεχνίας σε μηχανήματα των παραπάνω κατηγοριών, αλλά και την κατασκευή – τροποποίηση μηχανημάτων.

Επίσης, η εταιρεία μας επεκτείνεται στον τομέα της ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ με προϊόντα, όπως συστήματα συναγερμών, συστήματα παρακολούθησης, υπολογιστές κ.α.

Τέλος, θέλουμε να σας τονίσουμε ότι τόσο η ποιότητα των ειδών μας, όσο και οι τιμές ανανεώνονται συνεχώς προς το καλύτερο.

Ευχαριστούμε για την προτίμησή σας!