Προσοχή! Τα cookies χρησιμοποιούνται σε αυτόν τον ιστότοπο για να παρέχουν την καλύτερη εμπειρία χρήστη. Αν συνεχίσετε, υποθέτουμε ότι συμφωνείτε να λαμβάνετε cookies από αυτόν τον ιστότοπο. OK
"G.K. Service - Accessories" ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ ΒΙΟΤΕΧΝΙΩΝ ΕΤ. ΕΝΔΥΜΑΤΩΝ *ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ - ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ - ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ *ΚΟΠΤΗΡΙΟ - ΣΙΔΕΡΩΤΗΡΙΟ - ΣΧΕΔΙΑΣΤΗΡΙΟ - ΕΤΙΚΕΤΟΠΟΙΙΑ *SERVICE/EΜΠΟΡΙΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ - ΥΛΙΚΑ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙΟΥ

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΛΑΝΟΤΑΙΝΙΕΣ Wax/Resin (W/R)

Τύπος Μελανοταινίας Wax–Resin. Μελανοταινίες Wax–Resin (συστατικό μελανιού : 50% κερί – 50% ρητίνη).

Προτείνεται για γυαλιστερές (gloss) χάρτινες ετικέτες, μερικές προτυπωμένες ετικέτες, εισιτήρια, πλαστικές ετικέτες (PP, PE), film συσκευασίας των βιομηχανιών τροφίμων.

Έχουν μεγαλύτερη διάρκεια ζωής και ανθεκτικότητα από τις μελανοταινίες Wax & Wax Premium, μεγαλύτερη αντοχή σε χημικά, στο τρίψιμο και το ξύσιμο, λόγω της υψηλής περιεκτικότητας σε ρητίνη (resin), ενώ παρουσιάζουν καλύτερη ποιότητα εκτύπωσης. Μια μελανοταινία Wax-Resin Black , προσφέρει εκτύπωση με οξύτητα (Sharpness) – έντονο μαύρο χρώμα (Blackness) και καλή αντοχή στο μουντζούρωμα (Smudge).

Έχουν καλή σχέση ποιότητας / τιμής για εισιτήρια, πλαστικές ετικέτες (PP, PE) & film συσκευασίας. Οι μελανοταινίες Wax-Resin, έχουν καλή αντοχή σε χημικά, αλλά η εκτύπωση τους δεν είναι ανεξίτηλη.

Φύλαξη :Οι μελανοταινίες θα πρέπει να φυλάσσονται μακριά από το φως – σε θερμοκρασία 5-35° C, σε υγρασία 20-80%, η κάθε μια θα πρέπει να φέρει ξεχωριστό περιτύλιγμα για περισσότερη προστασία και η συσκευασία πρέπει να τις προστατεύει κατά την μεταφορά, με κιβώτιο που δεν θα υποστεί καταπόνηση ή με αεροπλάστ (φιλμ συσκευασίας με έγκλειστες φυσαλίδες αέρα). Για όλους τους εκτυπωτές barcode, που έχουν την επιλογή Thermal Transfer, υπάρχουν στην αγορά μελανοταινίες Wax–Resin.