Προσοχή! Τα cookies χρησιμοποιούνται σε αυτόν τον ιστότοπο για να παρέχουν την καλύτερη εμπειρία χρήστη. Αν συνεχίσετε, υποθέτουμε ότι συμφωνείτε να λαμβάνετε cookies από αυτόν τον ιστότοπο. OK

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΛΑΝΟΤΑΙΝΙΕΣ Wax/Resin (W/R)

Τύπος Μελανοταινίας Wax–Resin. Μελανοταινίες Wax–Resin (συστατικό μελανιού : 50% κερί – 50% ρητίνη).

Προτείνεται για γυαλιστερές (gloss) χάρτινες ετικέτες, μερικές προτυπωμένες ετικέτες, εισιτήρια, πλαστικές ετικέτες (PP, PE), film συσκευασίας των βιομηχανιών τροφίμων.

Έχουν μεγαλύτερη διάρκεια ζωής και ανθεκτικότητα από τις μελανοταινίες Wax & Wax Premium, μεγαλύτερη αντοχή σε χημικά, στο τρίψιμο και το ξύσιμο, λόγω της υψηλής περιεκτικότητας σε ρητίνη (resin), ενώ παρουσιάζουν καλύτερη ποιότητα εκτύπωσης. Μια μελανοταινία Wax-Resin Black , προσφέρει εκτύπωση με οξύτητα (Sharpness) – έντονο μαύρο χρώμα (Blackness) και καλή αντοχή στο μουντζούρωμα (Smudge).

Έχουν καλή σχέση ποιότητας / τιμής για εισιτήρια, πλαστικές ετικέτες (PP, PE) & film συσκευασίας. Οι μελανοταινίες Wax-Resin, έχουν καλή αντοχή σε χημικά, αλλά η εκτύπωση τους δεν είναι ανεξίτηλη.

Φύλαξη :Οι μελανοταινίες θα πρέπει να φυλάσσονται μακριά από το φως – σε θερμοκρασία 5-35° C, σε υγρασία 20-80%, η κάθε μια θα πρέπει να φέρει ξεχωριστό περιτύλιγμα για περισσότερη προστασία και η συσκευασία πρέπει να τις προστατεύει κατά την μεταφορά, με κιβώτιο που δεν θα υποστεί καταπόνηση ή με αεροπλάστ (φιλμ συσκευασίας με έγκλειστες φυσαλίδες αέρα). Για όλους τους εκτυπωτές barcode, που έχουν την επιλογή Thermal Transfer, υπάρχουν στην αγορά μελανοταινίες Wax–Resin.